JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בתו של קשיש בדיור מוגן: לפני שהצביע - תחבו לידו פתק של הליכוד | זמן ישראל

בתו של קשיש בדיור מוגן: לפני שהצביע - תחבו לידו פתק של הליכוד

פגיעה בטוהר הבחירות בקלפי שבמגדלי הים התיכון: בתו של דייר במתחם הדיור המוגן שבמושב נורדיה תפסה אדם שדחף פתקי "מחל" לידי הדיירים בקלפי. בשל מגפת הקורונה, דיירי בתי האבות והדיור המוגן מצביעים בבחירות הללו בנפרד, בקלפיות שנמצאות בתוך המתחמים ובמעטפות כפולות, ונראה שהם מהווים מטרה נוחה לזייפני קלפי.

בפוסט ויראלי בפייסבוק כתבה איריס אברבנל: "בשעה שאבי נכנס להצביע, בדעה צלולה, בליווי המטפלת, עמדתי אני מעבר לחלון לצלמו. ואז ראיתי את האדם ז'ק נחמיה מהקלפי נכנס ליד אבא מאחורי הפרגוד ואומר למטפלת לזוז. מיד נכנסתי לחדר נסערת וכשפתחתי את המעטפה (לפני שהצליחו לסגור אותה) ראיתי שאותו ז'ק נחמיה (עם כיפה שחורה על ראשו) שם לאבי פתק מחל. אני נסערת וכואבת. שערו בנפשכם כמה פעמים עשה האיש את המעשה הנלוז הלז לאנשים קשישים שילדיהם לא היו בחברתם. וכן. אחת מיושבות הקלפי הלכה אחר כך לאשת הקבלה ואמרה לה שזה לא היה המעשה היחיד".

https://www.facebook.com/iris.yoeli/posts/10158919092023592

מבדיקת זמן ישראל עולה כי מדובר במתחזה, שאינו עובד במגדלים או בקלפי ואינו משקיף בקלפי מטעם הליכוד או מפלגה אחרת, שחדר לקלפי. לאחר האירוע הוא ברח והחברה, שפנתה למשטרה, מנסה לאתר אותו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
סגירה
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.