הספד מאת השליח המיוחד של ארצות הברית, סטיב ויטקוף, הושמע במהלך הלווייתו של איתי חן. "מסע זה הביא אותי גם להרהר במסלול שלי, בבני אנדרו, שמותו עיצב מחדש את ליבי לתמיד", אומר ויטקוף. "אובדן ילד הוא כאב שמעבר למילים, ודווקא דרך הכאב הזה מצאתי את עצמי נמשך למשפחות כמו משפחת חן.
"כאילו אנדרו, בדרך כלשהי, הנחה אותי אל אלה שנזקקו לקול, ליד תומכת, לידיד. ובעזרה להם מצאתי חלקים של ריפוי לנפשי שלי".
ויטקוף מסר את תנחומיו של ג'ארד קושנר, והזכיר את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואת השר רון דרמר, על רקע מנהיגותם ומסירותם.
הוא הזכיר גם את נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, את "המחויבות הבלתי מתפשרת והחמלה" שלו ואת הנהגתו, שלדברי ויטקוף, "מונעת לא מפוליטיקה אלא מאנושיות, מהתחושה האנושית שלו ומהאמונה הפשוטה שכל חיים חשובים וכי איש לעולם לא צריך להישכח. אני גאה לקרוא לו חבר, ולקרוא לו נשיא ארצות הברית שלי", אומר ויטקוף.
ויטקוף אומר שמשפחת חן הראתה לעולם מהי אמונה, לימדה אותו מהי חוסן, וש"ייעודנו עלי אדמות אינו רק להתקיים, אלא לאהוב זה את זה כאילו כל חיים היו שלנו".


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם