JavaScript is required for our website accessibility to work properly. קצא"א וכמה בכירים לשעבר בחברה הורשעו בזיהום כבד של נחל צין | זמן ישראל

קצא"א וכמה בכירים לשעבר בחברה הורשעו בזיהום כבד של נחל צין

בית משפט השלום בבאר שבע הרשיע הבוקר את חברת קצא"א וכמה בכירים לשעבר בחברה בזיהום כבד של נחל צין וסביבותיו בעקבות שני מקרים, ביוני ובספטמבר 2011, שבהם דלפו לנחל מאות אלפי ליטר דלק סילוני מצינור של החברה.

על פי הדיווח בהארץ השופטת שרה חביב קבעה כי קצא"א והבכירים לא נערכו כראוי לטיפול באירוע חירום, ועוד קודם היה עליהם לנקוט בזהירות מונעת לצמצום הסיכון לדליפה. השופטת קבעה עוד כי אף שהפגיעה בצינור נעשתה בידי עובדים של קבלני משנה, האחריות לדליפה היא של קצא"א.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 21 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.