JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים: צה"ל תקף מחסן נשק ליד עיר הנמל לטקיה שבסוריה | זמן ישראל

דיווחים: צה"ל תקף מחסן נשק ליד עיר הנמל לטקיה שבסוריה

התקשורת בסוריה מדווחת כי צה"ל תקף במהלך הלילה מחסן נשק סמוך לעיר הנמל לטקיה שבסוריה.

על פי הדיווחים, מערכות ההגנה האווירית הסוריות פעלו נגד "מטרות" מעל הים באזור לטקיה. מאוחר יותר דווח כי כבאים פעלו לכיבוי שריפה בעיר החוף ג'בלה, דרומית ללטקיה.

התקשורת האופוזיציונית בסוריה דיווחה כי יעד התקיפה היה מחסן נשק. כמה כלי תקשורת אף טענו כי המחסן המותקף היה בתוך בסיס חיל האוויר של סוריה.

צילומים שפורסמו ברשתות החברתיות הראו את תוצאות התקיפה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.