JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לוין: "האכיפה הבררנית הקיצונית הרימה את ראשה המכוער פעם נוספת" | זמן ישראל

לוין: "האכיפה הבררנית הקיצונית הרימה את ראשה המכוער פעם נוספת"

שר המשפטים יריב לוין בתגובה להודעת היועצת המשפטית לממשלה לפיה יש לפתוח בחקירה נגד שרה נתניהו בחשד להטרדת עד בגין הממצאים שנחשפו בתוכנית "עובדה":

"האכיפה הבררנית הקיצונית הרימה את ראשה המכוער פעם נוספת. בעוד אזרחי ישראל מצפים לכך שמי שאיים על מפכ"ל המשטרה או קרא לסרבנות יוזמן לחקירה, היועצת ופרקליט המדינה עסוקים בכלל בפתיחת חקירות בעקבות רכילויות בטלוויזיה. אכיפה בררנית היא פשע!".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.