עינב צנגאוקר, אימו של מתן צנגאוקר החטוף בעזה, התייחסה לעסקה המתקרבת ואמרה כי יש לדאוג שתתממש במלואה: "זאת ההזדמנות האחרונה והחשובה ביותר כדי שאזכה לקבל את מתן בחיים – אסור לפספס אותה".
"חברות וחברים, מסתמן שיש עסקה. זו עסקה כוללת בשלבים והתפקיד שלנו עכשיו הוא לדאוג שהיא תתממש במלואה! זהו רגע האמת של המאבק להחזרת מתן שלי והחזרת כולם!
"ברגעים אלה, מי שלא מוכנים לסיים את המלחמה מנסים וינסו לסכל את מימוש העסקה. אנחנו כבר שומעים את בן גביר וסמוטריץ מדברים נגד העסקה ומאיימים.
היום כבר ברור שרק אם נסיים את המלחמה, יתממשו השלב השני והשלישי של העסקה ואת זה בדיוק ינסו הקיצוניים לסכל. אנחנו צריכים את התמיכה שלכם בסיום המלחמה בשביל מימוש כל שלבי העסקה.
"זאת ההזדמנות האחרונה והחשובה ביותר כדי שאזכה לקבל את מתן בחיים – אסור לפספס אותה. דמיינו את הרגע שבו תסתיים המלחמה ויחזרו כולם. דמיינו את האושר בעם. את ההקלה והחזרה לנורמליות.
"אני קוראת לכם – צאו איתנו לרחובות במוצ"ש הקרוב בגשר בגין ובכל התקופה הקרובה. אנחנו נכנסים לשלב חדש במאבק. בואו נבטיח יחד שהמלחמה מסתיימת וכולם חוזרים עד החטוף האחרון!".
עינב צנגאוקר, אמא של מתן: זו עסקה כוללת בשלבים והתפקיד שלנו עכשיו הוא לדאוג שהיא תתממש במלואה. היום כבר ברור שרק אם נסיים את המלחמה, יתממשו השלב השני והשלישי של העסקה ואת זה בדיוק ינסו הקיצוניים לסכל. pic.twitter.com/jKJ5W1g34s
— Bar Peleg (@bar_peleg) January 16, 2025

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו