JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מזכ"ל האו"ם: 630 משאיות סיוע נכנסו לעזה ביום הראשון של הפסקת האש | זמן ישראל

מזכ"ל האו"ם: 630 משאיות סיוע נכנסו לעזה ביום הראשון של הפסקת האש

משאיות הנושאות סיוע הומניטרי מגיעות לרצועת עזה דרך מעבר כרם שלום, ב-19 בינואר 2025 (צילום: Eyad BABA / AFP)
Eyad BABA / AFP
משאיות הנושאות סיוע הומניטרי מגיעות לרצועת עזה דרך מעבר כרם שלום, ב-19 בינואר 2025

יותר מ-630 משאיות סיוע הומניטרי נכנסו לרצועת עזה ביום הראשון של הסכם הפסקת האש בין ישראל לחמאס, כך אמר מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש למועצת הביטחון. לפחות 300 מהמשאיות הגיעו לצפון הרצועה, שם האו"ם מזהיר כי רעב עומד בפתח.

משאיות הנושאות סיוע הומניטרי מגיעות לרצועת עזה דרך מעבר כרם שלום, ב-19 בינואר 2025 (צילום: Eyad BABA / AFP)
משאיות הנושאות סיוע הומניטרי מגיעות לרצועת עזה דרך מעבר כרם שלום, ב-19 בינואר 2025 (צילום: Eyad BABA / AFP)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 22 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.