JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ראש סבא"א: הזמן אוזל להצלת הסכם הגרעין עם איראן | זמן ישראל

ראש סבא"א: הזמן אוזל להצלת הסכם הגרעין עם איראן

ראש הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) רפאל גרוסי, נואם במהלך ישיבת מועצת הנגידים של סבא"א בווינה, אוסטריה, 6 בפברואר 2023. (צילום: AP Photo/Heinz-Peter Bader)
AP Photo/Heinz-Peter Bader
ראש הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) רפאל גרוסי, נואם במהלך ישיבת מועצת הנגידים של סבא"א בווינה, אוסטריה, 6 בפברואר 2023.

הזמן להשגת הסכם לריסון תוכנית הגרעין של איראן הולך ואוזל, בעוד טהרן ממשיכה להאיץ את העשרת האורניום לרמות הקרובות לדרגת נשק, כך אמר ראש הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א), רפאל גרוסי.

בריאיון לרויטרס אמר גרוסי כי עדיין לא הצליח לקיים התייעצויות מדיניות עם הממשל האמריקאי החדש בנושא איראן, אך ציין כי ייתכן שידחה את פרסום הדו"ח המקיף הבא על פעילותה הגרעינית של איראן מעבר למרץ, שכן הוא לא יוסיף ערך רב למה שכבר דווח.

"אני חושב שהזמן אוזל, אך זה לא אומר שאי אפשר לפעול במהירות. סבא"א נמצאת שם ויש לה את כל המידע והאלמנטים, אבל בכל הנוגע למדיניות – זה תלוי במדינות", אמר גרוסי בשולי ועידת הביטחון במינכן.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 15 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.