JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרמטכ"ל נפגש עם לירי אלבג, רומי גונן, עומר שם טוב וסשה טרופנוב: "השבת החטופים לנגד עינינו כל הזמן" | זמן ישראל

הרמטכ״ל נפגש עם לירי אלבג, רומי גונן, עומר שם טוב וסשה טרופנוב: "השבת החטופים לנגד עינינו כל הזמן"

הרמטכ״ל נפגש עם שורדי השבי לירי אלבג, רומי גונן, עומר שם טוב וסשה טרופנוב, 9 במאי 2025 (צילום: דובר צה"ל)
דובר צה"ל
הרמטכ״ל נפגש עם שורדי השבי לירי אלבג, רומי גונן, עומר שם טוב וסשה טרופנוב, 9 במאי 2025

הרמטכ"ל, רב-אלוף אייל זמיר, נפגש עם שורדי השבי לירי אלבג, רומי גונן, עומר שם טוב וסשה טרופנוב. הוא הביע בפניהם את הערכתו הרבה על השיחה הכנה ועמד על המחויבות של צה"ל לפעול להשבתם של כל החטופים.

מדברי הרמטכ"ל: "רציתי לשמוע מכם באופן ישיר על תחושותיכם בתקופה בה הייתם חטופים וכוחות צה"ל פעלו בקרבתכם. החוויות שעברתם קשות ואתם משדרים עוצמה וחוסן הראויים להערכה. השבת החטופים והשמירה עליהם עומדים לנגד עינינו כל הזמן – אנחנו נמשיך לפעול בכל דרך אפשרית כדי לעמוד במטרות המלחמה – להחזיר את כל החטופים אלינו ולהכריע את ארגון הטרור חמאס".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 22 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.