JavaScript is required for our website accessibility to work properly. משפחתו של רן גואילי נפגשה עם איזנקוט בכיכר החטופים | זמן ישראל

משפחתו של רן גואילי נפגשה עם איזנקוט בכיכר החטופים

משפחתו של רן גואילי נפגשה הערב עם גדי איזנקוט בכיכר החטופים, 12 בינואר 2026 (צילום: מטה החטופים)
מטה החטופים
משפחתו של רן גואילי נפגשה הערב עם גדי איזנקוט בכיכר החטופים, 12 בינואר 2026

משפחתו של רן גואילי נפגשה הערב עם גדי איזנקוט בכיכר החטופים. בפגישה שוחחו על גבורתו של רן שהגן על קיבוץ עלומים ב-7 באוקטובר ועל המחויבות המוסרית העליונה להשיבו לישראל.

איזנקוט ציין כי "כל עם ישראל מימין ומשמאל, מאוחד ביחד עם משפחת גואילי בדרישה להשיב את רן הביתה, זוהי הערבות ההדדית הישראלית". הוא הבטיח למשפחה להמשיך לזכור ולהזכיר את רן ולעמוד לצידם במאבק להשבתו.

איציק וטליק גואילי, הוריו של רני, הודו לגדי על דבריו החמים ועל עמידתו לצד כל משפחות החטופים בכלל ולצידם בפרט.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 26 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.