גדי איזנקוט האשים את מפלגת הליכוד ואת בנימין נתניהו בניהול "מתקפת דה-לגיטימציה הרסנית ואלימה" נגד תוצאות הבחירות וועדת הבחירות המרכזית.
איזנקוט טען כי הליכוד ונתניהו נמצאים ב"קרב בלימה", וכי התנהלותם מהווה מתקפה ישירה על הדמוקרטיה הישראלית. לדבריו, צעדים אלו מחדדים את הסכנה הכבדה הטמונה בהמשך שליטתם ואחיזתם במוקדי הכוח והשלטון.
עוד מסר איזנקוט כי המתקפה הנוכחית היא מפלטם של מי שמבינים את גודל ההפסד שנחלו. "הם התרגלו לעשות כרצונם, ללא גבולות וללא מעצורים. הימים הללו נגמרו", כתב.
איזנקוט חתם את דבריו באומרו כי "מי שחושב שהוא יכול להלך על השינוי אימים – לא מעריך נכונה את הנחישות ואת המחויבות שלי ושל שותפיי לאזרחי ישראל".
במפלגת הליכוד מסרו בתגובה:
"איזנקוט מנסה למנוע את בירור האמת ביחס לחשדות החמורים שהוצגו בפני השופט סולברג לגבי זיהום הבחירות בישראל על ידי גורמים זרים בפן הבטחוני.
"הידיעה המטלטלת שפרסם היום ליברמן מעצימה את החשדות הללו. אנו דורשים מחבר הכנסת ליברמן להעביר כל מידע שיש ברשותו לוועדת הבחירות, לוועדת החוץ והביטחון ולראש השב"כ".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו