צלו הכתום של דונלד טראמפ מתחיל לתת אותותיו ברחבי העולם וכמובן גם בישראל. ראש הממשלה בנימין נתניהו, שציפה בכיליון עיניים לרגע הזה, דחק את קץ הלוחמה בעזה (באופן זמני?) עד לשעת כניסתו של טראמפ לבית הלבן. הוא עדיין מבטיח לשותפיו מהימין הקיצוני שאין להם ממה לחשוש וכי תחת המשטר החדש דברים יראו אחרת. האמנם?
חַלּוֹן הַהִזְדַּמְּנוּיוֹת
חלון ההזדמנויות למלחמה אין סופית שתוביל להגליית האוכלוסייה העזתית והתיישבות יהודית בשטח הפנוי – נסגר בטריקה אחרי 416 ימים של לחימה. טראמפ, שנכנס לבית הלבן, הביא לסיום הקרבות בעזה, וההבטחות של נתניהו להמשך הלחימה כבר לא משכנעות את חבריו בממשלה. בצד המשיחי, שמאמין במלחמה ממושכת שתשמיד את חמאס, יש מי שמייחלים עדיין להגשמת רעיון ה"הגירה מרצון" של תושבי עזה, במחיר החטופים.
פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה,
אנא צרו קשר.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
שני ניאו פשיסטים ממשיכי הרייך השלישי. תפיסת עולמם תואמת לחלוטין לזו שאדולף היטלר וחובריו שחיברו ב 1935 בנירנברג (על בסיס הספר מיין קאמפ של היטלר)ליצור מדינה ללא יהודים. אלו השניים רוצים מדינת ישראל ללא ערבים (מדינת רייך). הם אלו שהחריבו את מדינת ישראל. ללא הגישה הניאו-נאציסטית של השניים, היום הייתה ממשלה דמוקרטית. למה הם ממשיכים בדרכם, כי הם יודעים ששגו בגדול. אבל כחלאות רבות, אינם יודעים להודות בכך. או כפי שאני טוען,הם באמת מאמינים בניאו נאצים