JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום ראשון, 20 במרץ 2022 | זמן ישראל
המאבק במגפת הקורונה

נמשכת מגמת העלייה בתחלואה: אותרו למעלה מ-9,000 חולי קורונה

זלנסקי נאם בשידור ישיר בפני חברי הכנסת וחברי הממשלה ותקף את ישראל על שלא הטילה סנקציות משמעותיות על רוסיה ולא סייעה מספיק לארצו; שרים וחברי כנסת ביקרו את ההשוואה שעשה בין המלחמה באוקראינה לבין השואה ● בג"ץ נמנע מלהתערב בשלב זה במדיניות קליטת הפליטים מאוקראינה ● הובא למנוחות הרב חיים קניבסקי; מאות אלפי משתתפים לקחו חלק בהלווייתו

מעבדה לבדיקות קורונה בנמל התעופה בן-גוריון, 2 במרץ 2022 (צילום: יוסי אלוני, פלאש 90)
יוסי אלוני, פלאש 90
מעבדה לבדיקות קורונה בנמל התעופה בן-גוריון, 2 במרץ 2022

הלילה: ראש האופוזיציה נתניהו הגיע לביתו של הרב המנוח והמהומה שנוצרה אילצה את כוחות המשטרה לחלצו – והדבר לקח כשעתיים.

רעיון יצירתי במיוחד שכשל: לחפש את נתניהו לשוטר. אולי היה יותר נכון לנסות בגד אחר שנמצא במקום.

הלווית הרב קנייבסקי אמורה להיערך היום בשעה 12:00 בצהריים. כבישים מרכזיים בגוש דן נחסמו, כביש 4 נסגר לתנועה והופך לחניון ענק בו יירדו הולכי רגל ויגיעו לאזורים בהם נפרשו מסכי ענק.

מסע ההלוויה יחל מביתו שברחוב רשב"ם אל בית העלמין זכרון מאיר בעיר, מרחק של פחות מקילומטר.

במשטרה נערכים להגעת מאות אלפים עד מיליון משתתפים. לא תותר כניסה לתוך שטח בית העלמין וסביבתו עד לאחר הקבורה. מסכי ענק ומערכות הגברה ייפרשו באזורים נרחבים בעיר. המשטרה נערכת בכוחות מתוגברים בירושלים, בית שמש וקרית יערים, שמהם צפויים לצאת אלפי בני אדם.

סנ"צ ערד זיתוני, קצין אגף התנועה במחוז תל אביב ברשת ב': "אני עשרות שנים באגף התנועה, עברנו אירועים מאוד גדולים – אני לא מכיר אירוע בקנה מידה כזה".

בחדשות 12 מדווחים כי ב-110 בתי ספר באזור גוש דן הלימודים יתקיימו באופן מקוון, ו-113 בתי ספר יפעלו במתכונת מצומצמת. בבני ברק לא יתקיימו לימודים בכל מוסדות החינוך.

ח"כ סמוטריץ', שר התחבורה לכמה חודשים, כתב המלצות שככל הנראה אינן מיושמות בנוגע לאירועי ההלוויה של הרב. לדבריו: "אירוע בסדר גודל כמו הלוויה של הרב קנייבסקי זצ"ל לא צריך להיות מנוהל ע"י המשטרה לבדה. במצב מתוקן היה מוקם חמ"ל בראשות שרי הבט"פ והתחבורה ונציגי הציבור החרדי ושם היו מתקבלות החלטות, מנהלים סיכונים, לוקחים אחריות, ובעיקר נותנים פתרונות ומענה להמונים שמבקשים להשתתף.

מחד, ברור שנדרשת זהירות ושמירה על חיי אדם. מאידך, הקצנה לצד השני שמשמעותה אפס סיכונים והערמת קשיים בלתי סבירים על אנשים המבקשים להגיע היא טעות קשה (ואחד מנזקי אסון מירון).

בהיערכות תחבורתית נכונה במעגלים רחבים ניתן לאפשר למרבית הציבור להגיע ולהשתתף בביטחה. בינתיים למרבה הצער לא נראה שמתבצעת היערכות כזו ושנערכים האיזונים הנדרשים. המשטרה מצידה שוקלת רק את שיקולי הבטיחות שבאחריותה ובהעדר גורם מאזן תקשה על מסע הלוויה והתוצאה עלולה חלילה להיות דווקא איבוד שליטה וכאוס גדול. עוד לא מאוחר לתקן. במשרד התחבורה ישנו חמ"ל חירום שאמור להיפתח באירוע מהסוג הזה (מסקנות תחקיר שערכתי לאחר מחאת יוצאי אתיופיה שחסמה את אזור המרכז ותקעה את כל התחבורה הציבורית) ואמורים לשבת בו נציגי כל גופי התחבורה, נציגי משטרת התנועה וכד'. על שרת התחבורה לפתוח אותו מידית ולרתום את כל משאבי התחבורה הציבורית וחברות ההיסעים למאמץ".

הערב: נאום זלנסקי בכנסת – בזום לחברי הכנסת. בכאן מדוווחים כי ללשכת יו"ר הכנסת הגיעו עשרות פניות משגרירים שנמצאים בארץ ומח"כים לשעבר שביקשו לקחת חלק באירוע – אך הם קיבלו תשובה שלילית. שרים וסגני שרים מכהנים יוכלו להשתתף. כל המשתתפים יושתקו בזום בזמן הנאום כדי להימנע מקריאות ביניים והפרעות בלתי צפויות.

מנכ"ל משרד הבריאות נחמן אש התייחס הבוקר ברשת ב' לנתוני התחלואה ואמר: "אני מקווה ומעריך שהעלייה הזו לא תגיע למספרים גבוהים. הדאגה שלנו היא מפני דעיכת החיסון, ולכן קוראים לאוכלוסיה המבוגרת להתחסן".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 30 באפריל 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
אמיר בן-דוד

מדינה בורחת מבשורה

בזמן שברוב חלקי הארץ כבר התרגלו מחדש לשגרה הנעימה שבה אין צורך להיות דרוך כל הזמן על מנת להספיק להגיע למרחב המוגן הסמוך בעת אזעקה, בצפון נמשכים ימי המלחמה ● וגם: המתנחלים ממשיכים להתפרע ● השתלטות בלב ים ● העיניים עדיין על איראן ● ועידת השלום העממית נפתחת היום ● ועוד...

צה"ל תוקף בבינת ג'בייל בדרום לבנון - המראה מהצד הישראלי. 29 באפריל 2026 (צילום: אייל מרגולין/פלאש90)
אייל מרגולין/פלאש90
הפסקת אש באיראן ובלבנון

12 לוחמים נפצעו מפגיעת רחפן נפץ של חזבאללה בצפון הארץ

מצב שניים מהחיילים בינוני והיתר קל ● חזבאללה הפיל בדרום לבנון כלי טיס מאויש מרחוק של הצבא באמצעות טיל קרקע–אוויר ● חיל הים השתלט על 21 כלי שיט שביקשו להפליג לעבר רצועת עזה; דיווח: פעילים במשט ניסו למנוע מאונייה של חברת "צים" להגיע ארצה ● דיווח: מפקד פיקוד המרכז של ארצות הברית יציג היום לטראמפ תוכניות חדשות לתקיפת איראן

לכל העדכונים עוד 21 עדכונים

המדריך הישראלי לחורבן בהסכמה - אנטומיה של שלטון האטד הנצחי

משל יותם (שופטים ט) הוא מן החריפים והמוכרים בין המשלים בתנ"ך, ולא במקרה הוא ממשיך להדהד גם מחוץ להקשרו ההיסטורי. המשל נותן את הדיאגנוזה הפוליטית הקרה, האכזרית והמדויקת ביותר שנכתבה אי-פעם על חברה המחליטה, בעיניים פקוחות ובנפש חפצה, על התאבדות קולקטיבית.

יותם לא היה רק פליט שנמלט מטבח שביצע אחיו; הוא היה האנליסט הראשון שזיהה את המכניקה של הריקבון הפוליטי, את הרגע שבו דבקות בהחלטה שגויה הופכת לטרגדיה – כאשר קוץ יבש הופך למלך.

ד"ר עופר חן הוא בוגר החוגים להיסטוריה, פילוסופיה ותלמוד ובעל פוסט דוקטורט במשפטים מאוניברסיטת תל אביב. ספריו ומחקריו מקיפים נושאים רבים ומגוונים, החל מחקר המשיחיות היהודית, היסטוריה של המשפט הישראלי וכלה בספרות מודרנית ותולדות ההלכה. משמש כחוקר במכון לחקר התפוצות באוניברסיטת תל אביב. חבר אגודת הסופרים.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 673 מילים

חמאס הפסיד בקלפי לרשימות המזוהות עם הפת"ח ולטכנוקרטים, אך הוכיח שליטה מלאה מאחורי הקלעים ● במקביל, השיחות על פירוק הנשק מקרטעות, ישראל מגבירה בהדרגה את הלחץ הצבאי, והנהגת הארגון מתלבטת בין קו ניצי לפרגמטי ● ברקע מרחפת גם אפשרות לכפיית חזרת הרשות הפלסטינית לעזה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 630 מילים

מהפסקת אש כפויה להסדר כפוי

לא היה מנהיג שהצליח לכפות עלינו את רצונו יותר מהנשיא האמריקאי דונלד טראמפ. ללא התנגדות כמעט. סוג של כפייה עריצה שאי אפשר להתנגד לה, שקריאת תגר עליה בלתי אפשרית בשל אופיו הסמכותני של הנשיא והתלות המוחלטת במעצמה הגדולה.

בנסיבות שנוצרו בהנהגת בנימין נתניהו – עימות עם נשיא ארה"ב הוא איום קיומי. נתניהו נענה לגחמות פטרונו ומחריש.

משה בן עטר הוא פובליציסט, מחבר הספר "המסע לישראל האחרת". עסק שנים בתכנון אסטרטגי והיה מנכ״ל המועצה הציונית בישראל, מנהל כפר הנוער יוענה ז'בוטינסקי, ומנהל המכון למחקר וחינוך בקרן כצנלסון. היה יועצם של כמה שרים ויועץ ליצחק הרצוג. כיום יו"ר המועצה הציבורית היהודית דרוזית. חבר בקבוצת מפקדים למען ביטחון ישראל.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 884 מילים

למקרה שפיספסת

המאבק על הגיוס עובר לכיס של התורמים

שליחת תלמידים להפגנה מול בית הקמצ"ר שהידרדרה לפריצה לחצר, מציפה את הסתירה בין אכיפת חובת הגיוס לבין הטבות המס למוסדות החרדיים ● עמדת היועמ"שית בעתירת "ישראל חופשית" מאותתת כי בג"ץ עשוי להתערב במנגנון סעיף 46 ● לפי שעה, המערכת הפוליטית החרדית נותרת כמעט לבדה במאבק על מקורות הכוח שלה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 821 מילים

אתה שולט או שאתה מת - רודנים וראשי ארגוני פשיעה אינם פורשים

עם פרסום הודעתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו על סרטן הערמונית בו לקה, עסקו בה רבים בכמה וכמה מישורים: מה מצבו הרפואי לאשורו, בהינתן העובדה שנתניהו והאמת מקפידים להקפיד על יחס הפוך?

עד כמה שיתפו עימו רופאיו פעולה במלאכת ההסתרה מידיעת הציבור? האם מלוא תיקו הרפואי הונח בפני השופט מנחם מזרחי עת קבע האחרון כי אין בו בסיס לטענה שנתניהו סובל מבעיה רפואית שעליה לא דיווח לציבור?

ד"ר גל לברטוב, עו"ד, מרצה למשפטים וסופר. לשעבר מנהל המחלקה הבינלאומית בפרקליטות המדינה. הוא בוגר המכללה לביטחון לאומי של צה"ל והפקולטה למשפטים של אונ' בר-אילן, מוסמך הפקולטה למשפטים של אונ' תל-אביב והפקולטה למדעי החברה של אונ' חיפה ובעל תואר דוקטור לפילוסופיה מטעם הפקולטה למשפטים והסנט של האוניברסיטה העברית. מאז הצהרת יריב לוין בינואר 2023 על תוכניותיו לריסוק הדמוקרטיה הישראלית מקדיש גל את מרב זמנו, לצד אלפי אזרחים מודאגים כמוהו, להגנה על ישראל ואזרחיה מפני ממשלתם.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
--התמונה בכותרת-- מעניין שהמכונית היחידה ב"קיר המכוניות" ששמרה על צבעה היא כחולה. האם זה קשור לטענה שהצבע הכחול מגן מפני DEW - directed-energy weapon (גם אם זה נכון - סביר להניח שזה נית... המשך קריאה

–התמונה בכותרת–
מעניין שהמכונית היחידה ב"קיר המכוניות" ששמרה על צבעה היא כחולה. האם זה קשור לטענה שהצבע הכחול מגן מפני DEW – directed-energy weapon (גם אם זה נכון – סביר להניח שזה ניתן לכיוון ע"י המהנדסים של ה-DEW)?
הדבר נצפה בכמה שריפות יזומות, שהוצגו כ"אסונות טבע" ויתכן שנגרמו באמצעות DEW (להיינה-מאווי-הוואי, קליפורניה וכו').

ובקשר לכותרת המאמר – האם הכוונה לנשיא ביהמ"ש העליון, שאחרי פרישתו ממשיך להחזיק במשרד בלשכת הישועים והבונים החופשיים בגבעת-רם, או ביועצת המשפטית לממשלה שממשיכה לפעול נגדה גם לאחר שפוטרה על-ידה?

ושוב השקרים על גורמי הביטחון שהזהירו את רוה"מ וזה לא שעה לאזהרותיהם. אותם שהחרימו את הציוד של רפאל חיון, איימו על התצפיתניות והפקירו אותן, הורו לגדוד גולני לא להתקרב לגדר בבוקר ה-7/10, קיימו ישיבה בלילה מבלי לנקוט בצעדים הבסיסיים ביותר, לא פיזרו את מסיבת הנובה (מי אישר אותה מלכתחילה?), השביתו את רוב צה"ל במשך שעות רבות ועוד; אלה גם נצמדו לתפקידיהם לאחר-מכן, וסיכלו נסיונות לתחקר את האירועים, למשל ע"י תא"ל אורן סולומון, וגם ע"י מבקר המדינה.

זאת ועוד: על פי הדיווח של ניר דבורי בחדשות 12, צה"ל פעל למחוק תיעודים מה-7 באוקטובר.
https://www.mako.co.il/news-military/2026_q2/Article-2e16d2dbb05ad91026.htm

וכרגיל הסיפורים על הרודן שמתייצב כמה פעמים בשבוע למשפטו – שכל מי שעוקב אחריו יודע שמדובר בקירקס שאין לו שום קשר לחוק, משפט ועובדות בכלל.
אותם אלה שממלאים פיהם מים בנוגע לפרשת המימד החמישי, שלמעשה העבירה את הנתונים על אזרחי ישראל לגורמים עלומים (או לא כל-כך עלומים), ועל הדרך הוציאה במירמה עשרות מיליוני ש"ח מהמשטרה.

וגם אם כל ההצגה הזאת מנוהלת ע"י נתניהו, קל וחומר שהצד השני משתף פעולה. מי ביודעין ומי שלא, מי בשלמונים ומי באמונה, מי מוחזק ואיפה בדיוק, והנאחזים במוקדי הכוח.
יחשוב כל אחד שלא מקורב למנגנונים, עם מי נראה לו שנתניהו ואהרן ברק מתואמים יותר – איתו, או אחד עם השני?

לפוסט המלא עוד 1,075 מילים ו-1 תגובות

תגובות אחרונות

זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

תנופת אנטנות ביו"ש, סכנת חיים בנגב המנותק

בזמן שמשרד התקשורת מקדם פריסת תשתיות מואצת בגדה המערבית בגיבוי ממשלתי, בנגב ובפריפריה ממשיכים להתמודד עם אזורים ללא קליטה, שאף מתקשים לקבל התרעות חירום ● המעבר לדור 4 ו־5 החריף את הבעיה, והמחלוקת על המימון משאירה אותה ללא פתרון ● "זה החמיר בשנה האחרונה והגיע למצב שבו זה כבר נגע לחיי אדם"

לכתבה המלאה עוד 807 מילים

השלום כתוכנית עבודה

לקראת ועידת השלום העממית שתתכנס מחר בתל אביב, מומחים, אנשי ביטחון ופעילי שטח משרטטים מפות דרכים מעשיות לשינוי המציאות ● משיתוף פעולה אזורי ופירוז עזה, דרך המאבק בסיפוח והוכחת היתכנות פתרון שתי המדינות, ועד לשימוש בפסולת כמנוע לשותפות ● כי הסטטוס-קוו אינו גזירת גורל

לכתבה המלאה עוד 3,344 מילים ו-1 תגובות

שנה אחרי שרפת הענק שהשתוללה ביום העצמאות, פארק קנדה עדיין סגור לקהל על אף מאמצי השיקום של קק"ל ● המראה אפוקליפטי: מדרונות שלמים של עצים מפוחמים שעלולים ליפול בכל רגע ● במהלך השרפה התפוצצו מוקשים ירדניים בחלקות שבשולי הפארק, ורק השבוע הושגה הסכמה על פינויים ● "אם הייתי יכול לבחור איזה יער יישרף, הייתי בוחר יער אחר"

לכתבה המלאה עוד 1,116 מילים

בג"ץ משנה כיוון ומשרטט את הדרך לוועדת חקירה

חיוב הממשלה לעדכן בתוך חודשיים על מתווה לחקר אירועי 7 באוקטובר מסמן שינוי כיוון זהיר בגישת בג"ץ ● השופטים מכירים בקושי המשפטי שבאי־הקמת ועדת חקירה לצד תקדימיות ההתערבות והקושי בגיבוש סעד אופרטיבי ● המסר: הסמכות להתערב קיימת, אך מתחם ההתערבות מצומצם ונדיר ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 902 מילים

ביחד? איזנקוט מטרפד את האיחוד שהוא עצמו יזם

איזנקוט, שדחף במשך חודשים לאיחוד עם בנט ולפיד, מסרב להסתפק במקום השני ודורש להוביל את הרשימה ● הוא וגנץ טוענים שהחיבור דווקא גורע קולות ואינו מקרב את הגוש לשלטון ● מנגד, בנט ולפיד ממשיכים להאמין שהאיחוד יביא למהפך, אך נאלצים להתמודד עם בניית רשימה שתכריע גורלות ותחשוף מתחים פנימיים ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 644 מילים

שעון החול של טראמפ

כיום קיים פער חסר תקדים בין סוחרי החוזים העתידיים בנפט לבין המציאות בשטח ● בעוד "מחיר הנייר" בבורסה נותר יציב יחסית, בתי הזיקוק כבר משלמים פרמיות ענק בניסיון נואש לשרוד את המחסור הפיזי שנוצר ● אנליסטים מזהירים כי זהו רק פרומו למה שמצפה לנו בחודשים הקרובים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 878 מילים

הבחירות הקרובות להנהגת חמאס יקבעו את גורלה של רצועת עזה

ארגון הטרור נערך לבחור מנהיג חדש לראשונה מאז חיסולו של יחיא סנוואר, כאשר שני המועמדים המובילים מושכים לכיוונים מנוגדים לחלוטין: המשך הלחימה כדי לשמר את האחיזה ברצועה, או ויתור אסטרטגי בשטח בתמורה להבטחת הישרדות הארגון

לכתבה המלאה עוד 2,298 מילים

יותר משני שלישים ממצביעי גוש השינוי תומכים בחבירת איזנקוט לבנט ולפיד במסגרת "ביחד", אך בסביבתו נשמעת הסתייגות מהמהלך ● הסקרים מצביעים על יתרון למפלגה מאוחדת, אך ללא שינוי במפת הגושים ● לפי שעה, הקמת ממשלת השינוי נותרת תלויה ברע"ם ● בתוך כך, האיחוד דוחק את הנשים מחוץ לצמרת ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 778 מילים ו-1 תגובות

חזבאללה כופה משוואה חדשה על ישראל בלבנון

על רקע פעילות חזבאללה, צה"ל ביקש כבר במוצאי שבת להגיב בעוצמה, אך ראש הממשלה אישר לתקוף בבעלבכ רק לאחר שיגור הכטב"מים לצפון ● בשטח הכוחות חשופים לרחפני סיב אופטי שקשה ליירט ● במקביל חזבאללה אוכף את הפסקת האש באש – ומקצין את הרטוריקה ● החשש: ניסיון לכפות משוואה חדשה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 644 מילים

ישראל שוב מתייבשת

17 שנה אחרי קמפיין הפרצופים הסדוקים של רננה רז, רשות המים עשויה להעלות בקרוב קמפיין חדש לחיסכון במים ● אחרי שנת בצורת קשה ועוד שנה חלשה בצפון יש מומחים שקוראים להטיל מס בצורת, אבל הסיכוי שזה יקרה קלוש ● אחרי שנים שההתפלה שווקה כפתרון קסם, רוב הציבור כלל לא מודע לכך שישראל מצויה במשבר מים

לכתבה המלאה עוד 1,130 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.