הדיון בהצעת החוק של השר לחוסר ביטחון לאומי, איתמר בן גביר, שפירק את משטרת ישראל בחסות בנימין נתניהו, התקיים בוועדה הפרלמנטרית בראשות צבי פוגל מעוצמה יהודית, שקרא לא אחת לבצע פשעי מלחמה נגד הפלסטינים.
השתתף שם אלמוג כהן הטיפש מעוצמה יהודית, שצעק על משפחות החטופים. משפחות המצויות באחד המצבים האנושיים הכי איומים שניתן לחשוב עליהם, באשמתה של ממשלת הימין הקיצוני המופרעת שהפקירה אותם ואת אהוביהם לחסדי רוצחי המונים.
השתתף בדיון אלמוג כהן שצעק על משפחות החטופים, המצויות באחד המצבים האנושיים הכי איומים שניתן לחשוב עליהם, באשמת ממשלת הימין הקיצוני המופרעת שהפקירה אותם ואת אהוביהם לחסדי רוצחי המונים
השתתפה שם לימור סון הר-מלך שהתפייטה באופן ארוטי על צדיקותו של מי ששרף למוות תינוק תמים במחיצת שני הוריו ושרף כמעט עד מוות פעוט שנותר לבדו בעולם.
הצעת חוק זו – ועצם הדיון בה – נועדו רק למטרת קמפיין פוליטי בזוי, שבעיצומו כבר נמצאים האנשים הכי נפסדים במדינת ישראל, לאחר שכשלו בכל מובן.
הצעה זו מענה את משפחות החטופים ומסכנת את חיי החטופים. עינויים של האנשים הכי סובלים. סיכונם של חסרי הישע המוחלט.
הדבר מעורר זעם במיוחד לאור העובדה שהחוק הקיים כבר מאפשר להטיל עונש מוות על רוצחי ההמונים מהנוח'בה, ולאור העובדה שכל הטלת עונש מוות כזו בפועל פירושה סיכון חיי החטופים שגם כך מצויים בסכנה עצומה.
חלק מהחטופים כבר מתו בשבי. נראה שנעה מרציאנו נרצחה, וכמוה יהודית וייס. תקראו מעט על הצעירה המקסימה ועל האזרחית המבוגרת הנדירה שהופקרו לחטיפתן ולמותן. אריה זלמנוביץ' בן ה-86 לא שרד אף הוא בשבי חמאס ומת בייסורים בהיעדר תרופותיו. כדאי מאוד לקרוא גם על חקלאי אנושי ומעורר השתאות זה שמצא את מותו באופן כה אכזרי.
בן גביר לא רק פגע אנושות במשטרת ישראל. בן גביר לא רק הפקיר את האזרחים הערבים למעשי רצח רבים מספור בידי ארגוני פשע ונוקמי דם. בן גביר לא רק פועל להבערת המדינה והגדה. בן גביר לא רק הפך חלקים במשטרה למיליציות אלימות לפיזור אלים של הפגנות שקטות.
הצעת החוק והדיון בה – נועדו לקמפיין פוליטי בזוי, שבעיצומו כבר נמצאים האנשים הכי נפסדים במדינה, שכשלו בכל מובן. ההצעה מענה את משפחות החטופים ומסכנת את חיי החטופים. עינויים וסיכונם של הסובלים ביותר
בן גביר אינו רק הליצן לחוסר ביטחון לאומי. הוא לא רק השר לחוסר ביטחון פנים הנורא בתולדות המדינה. הוא לא רק מעריץ את רוצח ההמונים ממערת המכפלה. הוא לא רק אוחז בתורת הגזע מבית מדרשו של מאיר כהנא.
הוא גם מתעלל במחיצת חבריו במשפחות שממשלת ישראל בהשתתפותו הפקירה. הוא מסכן את חיי החטופים שהופקרו בידי ממשלת נתניהו. הוא אדם מופקר בראשות מפלגה מופקרת, שהביאה לחיינו עוצמות של גזענות, קריאות לרצח עם, לגיטימיזציה של עליונות לאומית-אתנית, פופוליזם נפשע, הפקרות קיומית והחרבה אדירת ממדים.
מובן שכל אלו הם באשמתו הישירה של נתניהו, שהחליט לפרק את המדינה, לחסל את הפרדת הרשויות, להשמיד את ההגנה האפקטיבית היחידה על זכויות האדם שלנו, להסית נגד שומרי סף, להתעלל במשטרה, להחריב את השירות הציבורי, לשסות נגד מיליוני ישראלים, לפרק את כל המערכות שבראשן מונו לקקנים ועבריינים חסרי כישורים, ולהתעלם מכל אזהרות ראשי מערכת הביטחון, אזהרות לפיהן הוא מוביל את ישראל לשפל של חולשה שאויבינו קולטים היטב ובכך הוא יוצר סכנה ביטחונית מבעיתה, מוחשית ומיידית.
והכל כדי לחולל הפיכה משטרית בזויה ולא להריח את ריח הליזול בכלא.
מדובר באנשים, שחלקם קוראים מפורשות לרצח עם ולטיהור אתני. כך גם תופסים רבים בעולם את מותם ההמוני והנורא של אלפי ילדים ונשים בעזה.
בן גביר אינו רק הליצן לחוסר ביטחון לאומי. הוא גם מתעלל עם חבריו במשפחות שממשלת ישראל בהשתתפותו הפקירה, ומסכן את חיי החטופים שהופקרו בידי ממשלת נתניהו
הפשע נגד האנושות בוצע בידי חמאס. ההפקרות וההפקרה בוצעו בידי ממשלת הבלהות. כך לא מנצחים את חמאס. כך ממיטים חורבן על הישראלים וגם על הפלסטינים. נתניהו וכנופייתו ייזכרו לדיראון עולם.
עו"ד דניאל חקלאי הוא בעל משרד עריכת דין שמתמחה בייצוג בתחומי המשפט הפלילי, עבירות הצווארון הלבן, ועדות החקירה, הדין המשמעתי ולשון הרע. יליד שנת 73', נשוי ואב לשני בנים. פרסם מאמרים וכן סיפורים קצרים בכתבי עת דיגיטליים. אוהב מאד ספרות, קולנוע ומוזיקה. מוטרד מאד מהסכנות העצומות למשטר הדמוקרטי ולזכויות האדם והאזרח. מנסה לחשוב כיצד למקם את המשפט החוקתי ואת המשפט הפלילי בהקשרים סוציולוגיים, תרבותיים, פוליטיים, היסטוריים ופסיכולוגיים.
"יש לך סרפדת", הכריז הרופא. "תגובה אלרגית, אני לא יודע להגיד למה, אני אתן לך טיפול תרופתי אבל תצטרכי לאבחן זאת במרפאת אלרגיות".
* * *
נסיבות החיים הביאו אותי במהלך השבועות האחרונים להגיע למרפאת חירום. זה היה אחרי לילה עם התראות חוזרות וביקורים במקלט, הצלחתי לחזור לישון (אם אפשר לקרוא לזה ככה), אבל אחרי מספר שעות התעוררתי. שטפתי פנים, ובעודי מחליפה בגדים אני מבחינה שכל הגוף שלי מכוסה פריחה. החלטתי לא לחכות ונסעתי לראות רופא
הגר סידס היא כותבת תוכן ופובליציסטית במגוןן תחומים; אוכל, אופנה, תיירות, אקטואליה ופוליטיקה. הכתיבה מאפשרת לה להעביר את מה שהיא מרגישה וחושבת באופן הטוב ביותר, גם בסוגיות מורכבות יותר כמו רווקות, הגירה, יחסים בינלאומיים ואקטואליה בשילוב סאטירה, הומור וסרקסזם.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו"חיילים רוקדים ושרים זה לא פשע מלחמה, לא משנה מה הם שרים. במידה שחיילים מסוימים עברו על חוקי המלחמה הדבר יידון במערכת המשפט הישראלית…. מעבר לכך יש לקחת בחשבון שלא כל חבר כנסת או שר קובעים מדיניות, ומעבר לכך יש לקחת בחשבון שלא כל אמירה כעוסה שווה ערך למדיניות שמתממשת".
בדבריו אלו בבית הדין הבינלאומי בהאג, התייחס פרופסור מלקום שאו, מי שנשכר לעמוד בראש צוות ההגנה של ישראל בדיונים, לשלל הציטוטים שהביאה התביעה של פוליטיקאים, חיילים ואפילו זמרים.
נדב תמיר מכהן כמנכ"ל בישראל של JStreet - הבית הפוליטי של אמריקאים תומכי ישראל ותומכי שלום, חבר הועד המנהל של מכון מתווים למדיניות אזורית וכיועץ לעניינים בינלאומיים למרכז פרס לשלום וחדשנות. לשעבר דיפלומט בנציגויות ישראל בוושינגטון ובוסטון ויועץ מדיני לנשיא המדינה.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוההישג ההונגרי האדיר של הבסת ויקטור אורבן ברוב כה גדול, וקבלת הדין הדמוקרטית של הרודן בהתייחסותו לתוצאות בחירת העם – הם משב רוח ענק להצלחת מחנה התקווה בבחירות בישראל בעוד חצי שנה.
טבעי הוא, שבצד השמחה וההתרגשות הגדולים, רבים.ות מפרסמים ודנים בלקחים, מסקנות, המלצות, השוואות, אסטרטגיות, ההגנה על ההליך הדמוקרטי ועוד. הגם שחייבים להזכיר שלכל עם יש את ה-DNA, הנסיבות, האפיונים והתנאים הייחודיים שלו, הרי שלמידה הדדית ושאיבת רעיונות ויישומם היא מפרה.
ד״ר ענת מאור היא חברת כנסת לשעבר, חברת קיבוץ נגבה.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנותגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהנשמה מלאכותית בבג"ץ
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם



























































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו