JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו: "איראן דוהרת לפצצה, לפיד ובנט סובלים מחוסר יכולת והבנה" | זמן ישראל

נתניהו: "איראן דוהרת לפצצה, לפיד ובנט סובלים מחוסר יכולת והבנה"

יושב ראש האופוזיציה בנימין נתניהו נואם במליאת הכנסת בדיון "40 החתימות" על מחדל נתב"ג, 12 ביולי 2021 (צילום: דוברות הכנסת - נועם מושקוביץ)
דוברות הכנסת - נועם מושקוביץ
יושב ראש האופוזיציה בנימין נתניהו נואם במליאת הכנסת בדיון "40 החתימות" על מחדל נתב"ג, 12 ביולי 2021

יושב ראש האופוזיציה בנימין נתניהו פרסם טור בישראל היום, בו הוא טוען, בין היתר, כי ממשלת בנט–לפיד לא עושה מספיק בעניין איראן: "אין מקום כאן לפרט את המכלול העצום של הפעולות שביצענו נגד תוכנית הגרעין של איראן שנועדה להשמידנו. את הפעולות הללו עשינו לפעמים בידיעת ארה"ב, ולפעמים ללא ידיעתה וללא קבלת הסכמה ממנה.

"ממשלים אמריקניים שונים, כולל לאחרונה ממשל ביידן, חזרו וביקשו ממני 'לא להפתיע אותם' בפעולות מול איראן. תמיד סירבתי לתת התחייבות זאת. תמיד שמרתי על חופש הפעולה שלנו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 29 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.