JavaScript is required for our website accessibility to work properly. פרסום ראשון: חברת התעופה של מצרים פותחת קו טיסות לקהיר | זמן ישראל

פרסום ראשון: חברת התעופה של מצרים פותחת קו טיסות לקהיר

מטוס של איג׳יפט אייר ממריא מווינה (צילום: AP Photo/Thomas Ranner)
AP Photo/Thomas Ranner
מטוס של איג׳יפט אייר ממריא מווינה

חברת התעופה הלאומית של מצרים איג'יפט אייר מתחילה להפעיל קו טיסות מסחריות בין קהיר לתל אביב מיד אחרי חג הסוכות. ארבע טיסות מסחריות יצאו בין נתב"ג לקהיר מדי שבוע.

כיום מופעלות טיסות באמצעות חברת התעופה אייר סיני, חברת בת של איג'יפט אייר כשהן במטוסים נטולי זיהוי, ללא דגל מצרים.

עם הפעלת החברה המצרית הלאומית יופיעו מטוסי איג'פיט אייר עם הלוגו הרשמי של המדינה ויהיו לחלק טבעי של הנוף בשדה התעופה הלאומי של ישראל.

באתר האינטרנט של איג'פייט אייר מוצעות כבר עתה הטיסות וניתן לרכוש כרטיסי טיסה לביקורים במצרים החל מ-4 באוקטובר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.