JavaScript is required for our website accessibility to work properly. פרסום ראשון: לבני עשויה לרוץ לראשות הסוכנות בתמיכת לפיד | זמן ישראל

פרסום ראשון: לבני עשויה לרוץ לראשות הסוכנות בתמיכת לפיד

יאיר לפיד וציפי לבני במליאת הכנסת, כשכיהנו, בהתאמה, כשר האוצר וכשרת המשפטים, 3 בדצמבר 2014 (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
יונתן זינדל, פלאש 90
יאיר לפיד וציפי לבני במליאת הכנסת, כשכיהנו, בהתאמה, כשר האוצר וכשרת המשפטים, 3 בדצמבר 2014

שם חדש נוסף היום למועמדים לראשות הסוכנות: השרה לשעבר ציפי לבני עשויה לרוץ לתפקיד ולקבל את תמיכתו של שר החוץ, יאיר לפיד. כך נודע לזמן ישראל.

לבני פרשה מהחיים הפוליטיים לפני כשנתיים ומאז שמה הוזכר בהקשר לתפקידים ציבוריים רבים, כולל השגרירה בוושינגטון.

אתמול, אחרי שהמועמד המוביל ליו"ר הסוכנות השר אלעזר שטרן פרש מהמרוץ, עלה שוב שמה של לבני. הפעם היא גם גילתה התעניינות. לפי ההערכה גם שרות ושרים בממשלה, ובראשן מרב מיכאלי, יתמכו במועמדות של לבני.

לבני לא הגיבה לפי שעה על פניית זמן ישראל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 29 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.