JavaScript is required for our website accessibility to work properly. משרד החוץ שוב קורא לאזרחי ישראל לעזוב מייד את אוקראינה: "התלקחות עלולה להיות מהירה וקשה" | זמן ישראל

משרד החוץ שוב קורא לאזרחי ישראל לעזוב מייד את אוקראינה: "התלקחות עלולה להיות מהירה וקשה"

טנק יורה במסגרת תרגיל בצפון אוקראינה, 16 בפברואר 2022 (צילום: Ukrainian Presidential Press Office via AP)
Ukrainian Presidential Press Office via AP
טנק יורה במסגרת תרגיל בצפון אוקראינה, 16 בפברואר 2022

משרד החוץ שב וקורא לאזרחי ישראל הנמצאים באוקראינה לעזוב מייד את המדינה. "התלקחות באוקראינה עלולה להיות מהירה וקשה. על מנת לסייע לאזרחים ישראלים, החליט משרד החוץ להשאיר את השגריר מיכאל ברודצקי ואת צוות השגרירות בקייב לעת עתה ולפתוח מחר באופן חריג את המחלקה הקונסולרית בשגרירות, על מנת לספק מסמכי נסיעה לאזרחים הזקוקים לכך".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.