JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סעודיה: לא תהיה נורמליזציה עם ישראל ללא מדינה פלסטינית עצמאית | זמן ישראל

סעודיה: לא תהיה נורמליזציה עם ישראל ללא מדינה פלסטינית עצמאית

סעודיה הדגישה לארה"ב את עמדתה לפיה לא יהיו יחסים דיפלומטיים עם ישראל אלא אם כן תוכר מדינה פלסטינית עצמאית בגבולות 1967 עם מזרח ירושלים, ו"התוקפנות" הישראלית ברצועת עזה תיפסק, כך מסר משרד החוץ הסעודי בהצהרה חריגה.

הממלכה פרסמה את ההצהרה כדי לאשר לוושינגטון את עמדתה האיתנה בסוגיה הפלסטינית לאור דבריו של דובר הביטחון הלאומי של הבית הלבן, ג'ון קירבי, שאמר אמש כי ממשל ביידן קיבל משוב חיובי על כך שסעודיה וישראל מוכנות להמשיך לקיים דיוני נורמליזציה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.