JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל קורא לאזרחים בדאחייה להתפנות מיידית | זמן ישראל

צה"ל קורא לאזרחים בדאחייה להתפנות מיידית

צה"ל קורא לאזרחים לבנונים המתגוררים סמוך לכמה מבנים ברובע הדאחייה שבביירות להתפנות מייד.

דובר צה"ל בערבית, אלוף-משנה אביחי אדרעי, פרסם בטוויטר לצד ההודעה מפות, הקוראות לאזרחים להתרחק לפחות 500 מטר משלושה אתרים בדאחייה.

"אתם נמצאים בקרבת מטרות של חזבאללה, ולמען ביטחונכם וביטחון יקיריכם, עליכם להתפנות מהמבנים באופן מיידי ולהתרחק מהם למרחק של לא פחות מ-500 מטרים", צייץ אדרעי.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 14 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.