JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נשיא איראן על התקיפה בביירות: "פשע מלחמה" | זמן ישראל

נשיא איראן על התקיפה בביירות: "פשע מלחמה"

נשיא איראן מסעוד פזשכיאן במסיבת עיתונאים בטהרן, 16 בספטמבר 2024 (צילום: ATTA KENARE / AFP)
ATTA KENARE / AFP
נשיא איראן מסעוד פזשכיאן במסיבת עיתונאים בטהרן, 16 בספטמבר 2024

נשיא איראן מסעוד פזשכיאן גינה את ההפצצה הישראלית ברובע הדאחייה בביירות וכינה אותה "פשע מלחמה גלוי ובלתי ניתן להסתרה, שחשף שוב את טבעו של הטרור המדינתי של המשטר הזה".

פזשכיאן הביע את תנחומיו לעם הלבנוני והביע צער בפני משפחות ה"שהידים", ואמר כי הוא מצפה מכל המדינות – ובמיוחד המוסלמיות – לגנות את הפעולה. הוא לא הזכיר את העובדה שמנהיג חזבאללה חסן נסראללה היה יעד לתקיפה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 14 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.