JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שר החוץ של איראן מאשים את ישראל בשימוש בפצצות אמריקאיות בביירות | זמן ישראל

שר החוץ של איראן מאשים את ישראל בשימוש בפצצות אמריקאיות בביירות

שר החוץ האיראני עבאס עראקצ'י האשים את ישראל בשימוש במספר פצצות חודרות בונקר אמריקאיות כדי לתקוף את ביירות ביום שישי.

"רק הבוקר, המשטר הישראלי השתמש בכמה פצצות בונקר במשקל 52.5 טון שניתנו להם במתנה מארצות הברית, כדי לפגוע באזורים מגורים בביירות", אמר עראקצ'י במהלך פגישת מועצת הביטחון של האו"ם בנושא המזרח התיכון.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 14 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.