JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל בודק מדוע לא יורטו רקטות שפגעו הלילה בחיפה | זמן ישראל

צה"ל בודק מדוע לא יורטו רקטות שפגעו הלילה בחיפה

צה"ל בודק מדוע לא יורטו חמש רקטות שנורו מלבנון לעבר חיפה הערב. "בוצעו נסיונות יירוט", נמסר מצה"ל, "זוהו נפילות במרחב, האירוע מתוחקר".

צילומים מחיפה הראו כי כיכר תנועה בעיר נפגע כתוצאה מפגיעת רקטה ישירה.

בנפרד, נורו 15 רקטות נוספות לעבר אזור קריית שמונה, חלקן יורטו על ידי מערכות ההגנה האוויריות וחלקן פגעו באזור, כך ציין צה"ל.

אין דיווחים על נפגעים בשלב זה.

פגיעת רקטה מלבנון בחיפה, 6 באוקטובר 2024 (וידיאו: שירותי כבאות והצלה)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.