JavaScript is required for our website accessibility to work properly. פלסטינים: צה"ל הרג נער פלסטיני בעימותים בגדה המערבית | זמן ישראל

פלסטינים: צה"ל הרג נער פלסטיני בעימותים בגדה המערבית

נער פלסטיני בן 12 נהרג בעימותים בין צעירים לחיילים ישראלים בגדה המערבית, כך מסר משרד הבריאות הפלסטיני. בסרטון מאזור קלנדיה שהופץ ברשתות נראים צעירים פלסטינים חוסמים כביש עם צמיגים בוערים, כשכלי רכב של צה"ל ואמבולנסים במקום.

מדובר צה"ל נמסר כי לוחמי צה"ל, שב"כ ומג"ב פעלו בשעות הבוקר בג'נין, טולכרם, נור א-שמס ובקלנדיה במבצעים התקפיים למעצר מבוקשים וסיכול מחבלים.

"במהלך המבצע בקלנדיה, התפתחה הפרת סדר אלימה במרחב, במסגרתה מפרי סדר השליכו בלוקים ואבנים לעבר הכוח שפעל במרחב וסיכנו אותו", נמסר מדובר צה"ל. "הכוח הגיב באמצעים לפיזור הפגנות ובירי חי לעבר מפרי הסדר, זוהו פגיעות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 14 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.