JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שר החוץ הבריטי יבקר השבוע בבחריין וירדן, במאמץ להשיג תמיכה בהרגעת המתיחות באזור | זמן ישראל

שר החוץ הבריטי יבקר השבוע בבחריין וירדן, במאמץ להשיג תמיכה בהרגעת המתיחות באזור

דייוויד לאמי ליד ביתו של ראש ממשלת בריטניה בלונדון, 5 ביולי 2024 (צילום: Paul ELLIS / AFP)
Paul ELLIS / AFP
דייוויד לאמי ליד ביתו של ראש ממשלת בריטניה בלונדון, 5 ביולי 2024

שר החוץ הבריטי דייוויד לאמי ייפגש השבוע עם מנהיגים בבחריין ובירדן כחלק ממאמצים דיפלומטיים של המערב למנוע הסלמה נוספת במזרח התיכון.

לאמי יגיע לאזור בהמשך היום (רביעי) כדי "להדגיש את חשיבות העבודה עם שותפים אזוריים להפעיל לחץ למען ריסון, וידרוש מאיראן ובעלות בריתה להפסיק את התקיפות שלהן", כך נמסר בהצהרה של משרד החוץ הבריטי.

"המצב מסוכן ביותר והסלמה נוספת או טעות חישוב באזור אינן לטובת איש", אמר לאמי בהצהרת משרד החוץ. "אנחנו לא יכולים להסס בשעה קריטית זו כדי להשיג הפסקות אש בעזה ובלבנון, להכניס סיוע נוסף הנדרש נואשות לעזה, ולהבטיח את שחרור כל בני הערובה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.