JavaScript is required for our website accessibility to work properly. תקיפה ישראלית סמוך לגבול לבנון-סוריה הביאה לסגירת מעבר לאחר פתיחה חלקית | זמן ישראל

תקיפה ישראלית סמוך לגבול לבנון-סוריה הביאה לסגירת מעבר לאחר פתיחה חלקית

תקיפה ישראלית אתמול (שישי) סמוך למעבר גבול בין צפון-מזרח לבנון לסוריה הביאה לסגירת המעבר לאחר שנפתח חלקית, כך אמר שר התחבורה הלבנוני עלי חמי.

התקיפה פגעה באותו מיקום בתוך סוריה, מעבר למתקן הגבול הסורי, כמו ההפצצה הישראלית בחודש שעבר שסגרה את המעבר, ציין חמי. המעבר נפתח מחדש חלקית לכלי רכב פרטיים אך לא למשאיות, וכעת נסגר שוב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.