ארדואן: למען סוריה חדשה ובטוחה - יש לחסל קבוצות טרור
נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן אמר כי יש לחסל את ארגון המדינה האסלאמית (דאעש), את פעילי מפלגת הפועלים של כורדיסטן (PKK) וקבוצות הקשורות אליהם כדי שניתן יהיה להקים סוריה חדשה, בטוחה ויציבה.
בשיחה עם עיתונאים במהלך טיסתו חזרה מפסגת ה־D-8 במצרים אמר ארדואן כי טורקיה תתמוך בהנהגה החדשה של סוריה במאבק נגד ארגוני טרור.
ארדואן ונשיא מצרים עבד אל-פתח א-סיסי בקהיר, אתמול (צילום: Egyptian Presidency / AFP)
הנשיא הטורקי אמר שאינו מאמין שאף מעצמה תמשיך לשתף פעולה עם קבוצות כאלה בסוריה, כשכוונתו בבירור לשיתוף הפעולה בין המיליציה הכורדית YPG לבין ארצות הברית בצפון־מזרח סוריה.
"יש להשמיד את דאעש, PKK וגרסאותיהם, המאיימים על הישרדותה של סוריה", אמר.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו