JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים בסוריה: ישראל תקפה שיירה צבאית בקרבת הגבול | זמן ישראל

דיווחים בסוריה: ישראל תקפה שיירה צבאית בקרבת הגבול

התקשורת הסורית דיווחה שישנם מספר נפגעים בתקיפה אווירית שביצעה ישראל ביישוב גדיר אל-בוסתאן, בקרבת הגבול שבין שתי המדינות.

לפי הפרסומים, התקיפה כוונה לעבר שיירה צבאית.

מצה"ל טרם נמסרה תגובה.

גדיר אל-בוסתאן ממוקם כשלושה קילומטרים מהגבול, ומעבר לאזור החיץ בסוריה שנמצא כיום בשליטת כוחות ישראליים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.