JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל מעריך ששלוש החטופות ישוחררו מאזור מרכז הרצועה | זמן ישראל

צה"ל מעריך ששלוש החטופות ישוחררו מאזור מרכז הרצועה

צה"ל עדיין לא יודע מתי בדיוק ישוחררו היום החטופות רומי גונן, אמילי דמארי ודורון שטיינברכר משבי חמאס ברצועת עזה, אך הוא מדגיש כי הוא כבר ערוך בשעה זו לקבלתם.

הצפי הוא שחמאס יעביר את השלוש לידי הצלב האדום, שיעביר אותן לאחר מכן לכוחות מיוחדים של צה"ל בתוך הרצועה.

משם, יועברו החטופות לאחד משלושה מתקנים צבאיים שהוקמו סמוך לגבול — אחד ליד רעים, אחד ליד כרם שלום, ואחד ליד מעבר ארז — לבדיקות ראשוניות, ולאחר מכן לבית חולים, שם ייפגשו את משפחותיהן.

הצבא מעריך כי השלוש ישוחררו היום מאזור מרכז הרצועה – מה שאומר שהן יילקחו למתקן ברעים, אם כי הדבר אינו ודאי.

צה"ל סגר הבוקר כבישים באזור גבול הרצועה על מנת להגן על פרטיותם של החטופות במהלך השחרור.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.