JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: טראמפ יצפה בקטעים מ"סרט הזוועות", המתעד את מעשי חמאס ב־7 באוקטובר | זמן ישראל

דיווח: טראמפ יצפה בקטעים מ"סרט הזוועות", המתעד את מעשי חמאס ב־7 באוקטובר

חדר הפיקוד של מוצב נחל עוז, שנשרף בידי מחבלי חמאס ב־7 באוקטובר 2023. (צילום: באדיבות אייל אשל)
באדיבות אייל אשל
חדר הפיקוד של מוצב נחל עוז, שנשרף בידי מחבלי חמאס ב־7 באוקטובר 2023.

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, צפוי לצפות ביממה הקרובה בקטעים מתוך "סרט הזוועות" שהפיק מערך דובר צה"ל וכולל תיעוד של הטבח שביצעו אנשי חמאס ב-7 באוקטובר 2023 – כך דיווח איתמר אייכנר ב-ynet.

הדבר, לפי הפרסום, ייעשה ביוזמת שליחו של טראמפ למזרח התיכון, סטיב ויטקוף. הסרט של מערך דובר צה"ל הוא בן 47 דקות, אך טראמפ צפוי, לפי ההערכות, לצפות בגרסה בת כ-30-20 דקות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.