JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שר החוץ האמריקאי רוביו: לא שוחחתי עם זלנסקי מאז העימות בבית הלבן | זמן ישראל

שר החוץ האמריקאי רוביו: לא שוחחתי עם זלנסקי מאז העימות בבית הלבן

נשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ בבית הלבן, 28 בפברואר 2025 (צילום: Andrew Harnik / Getty Images via AFP)
Andrew Harnik / Getty Images via AFP
נשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ בבית הלבן, 28 בפברואר 2025

שר החוץ האמריקאי, מרקו רוביו, אמר כי לא שוחח עם נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי מאז הפגישה המתוחה שהתקיימה ביום שישי בחדר הסגלגל עם הנשיא דונלד טראמפ.

רוביו התייחס לכך בריאיון לתוכנית "This Week" ברשת ABC.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.