JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הפרקליטות הודיעה על התנגדותה לביטול דיונים במשפט נתניהו בשבוע הבא | זמן ישראל

הפרקליטות הודיעה על התנגדותה לביטול דיונים במשפט נתניהו בשבוע הבא

הפרקליטות הודיעה לבית המשפט המחוזי בירושלים שהיא מתנגדת לבקשתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לבטל שני ימי דיונים בשל ביקורו של נשיא ארגנטינה חוויאר מיליי בארץ.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.