JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נווט במילואים בחיל האוויר שהודיע שלא יתייצב בשל חידוש הלחימה בעזה הודח משירותו בצה"ל | זמן ישראל

נווט במילואים בחיל האוויר שהודיע שלא יתייצב בשל חידוש הלחימה בעזה הודח משירותו בצה"ל

נווט במילואים בחיל האוויר, שפרסם הבוקר פוסט ברשתות החברתיות ובו הודיע כי לא יתייצב לשירות המילואים בשל חידוש הלחימה ברצועת עזה, הודח משירותו בצה"ל.

הנווט, אלון גור, כתב בפוסט כי הודיע למפקדו ש"הגבול נחצה. בנקודה בה המדינה שוב מפקירה את אזרחיה ביודעין ובאור יום, בנקודה בה השיקולים הפוליטיים הציניים והקרים עולים על כל שיקול אחר, בנקודה בה חיי אדם איבדו את הערך שלהם, בנקודה בה ממשלה מתנקשת בשומרי הסף שלה בכל דרך אפשרית, בנקודה בה המלך נהיה יותר חשוב מהממלכה – עד כאן".

בתגובה הודיע צה"ל: "שירות המילואים של איש צוות האוויר הופסק לצמיתות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.