JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נציב הסחר של ארצות הברית: טראמפ לא יציע הקלות במכסים בזמן הקרוב | זמן ישראל

נציב הסחר של ארצות הברית: טראמפ לא יציע הקלות במכסים בזמן הקרוב

נציב הסחר של ארצות הברית, ג'יימיסון גריר, בוועדת הכספים של הסנאט בגבעת הקפיטול, 8 באפריל 2025 (צילום: Brendan SMIALOWSKI / AFP)
Brendan SMIALOWSKI / AFP
נציב הסחר של ארצות הברית, ג'יימיסון גריר, בוועדת הכספים של הסנאט בגבעת הקפיטול, 8 באפריל 2025

נציב הסחר של ארצות הברית, ג'יימיסון גריר, אמר כי לא צפויות הקלות במכסים הגלובליים שהטיל הנשיא דונלד טראמפ בזמן הקרוב.

"הנשיא הבהיר, פעם נוספת, שהוא לא מתכוון לאפשר הקלות או חריגים בטווח הקרוב", אמר היום גריר בפני ועדת הכספים של הסנאט האמריקאי.

גריר הוסיף כי מהלכים של "גבינה שוויצרית" יפגעו במטרה של הדדיות בסחר.

עוד אמר נציב הסחר, האחראי ליישום מדיניות המכסים, כי אין לוח זמנים מוגדר למשא ומתן בנושא הסחר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 14 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.