JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לפחות 26 פלסטינים, בהם ילדים, נהרגו בתקיפה בשג'אעיה | זמן ישראל

לפחות 26 פלסטינים, בהם ילדים, נהרגו בתקיפה בשג'אעיה

דיר אל-בלח שבמרכז רצועת עזה, 8 באפריל 2025 (צילום: Eyad BABA / AFP)
Eyad BABA / AFP
דיר אל-בלח שבמרכז רצועת עזה, 8 באפריל 2025

לפחות 26 פלסטינים, בהם ילדים, נהרגו בתקיפה אווירית ישראלית על בית בשכונת שג'אעיה שבעיר עזה, כך מסרו הבוקר גורמים במערכת הבריאות המקומית.

לפי דיווחים רפואיים, התקיפה פגעה בבניין מגורים בן כמה קומות בפרבר המזרחי של העיר עזה. עשרות בני אדם נוספים נפצעו, ורבים עדיין נחשבים נעדרים ולכודים מתחת להריסות. לדברי אנשי רפואה, התקיפה גרמה נזק גם לבתים סמוכים.

מדובר צה"ל לא נמסרה תגובה מיידית.

בשבוע שעבר קרא צה"ל לתושבי שג'אעיה להתפנות מהאזור, והודיע כי בכוונתו לפעול שם נגד פעילי טרור.

על פי משרד הבריאות בעזה, הפועל תחת שלטון חמאס, מאז 18 במרץ נהרגו בתקיפות צה"ל לפחות 1,400 בני אדם.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 17 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.