JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סמוטריץ' יבקר בוושינגטון אחרי פסח כדי לדון עם הממשל בסוגיית המכסים | זמן ישראל

סמוטריץ' יבקר בוושינגטון אחרי פסח כדי לדון עם הממשל בסוגיית המכסים

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בוועידת הביטחון של ''ישראל היום'', 1 בדצמבר 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
יונתן זינדל/פלאש90
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בוועידת הביטחון של ''ישראל היום'', 1 בדצמבר 2024

משלחת ישראלית בראשות שר האוצר בצלאל סמוטריץ' תצא לארצות הברית אחרי פסח כדי לדון עם הממשל בוושינגטון בסוגיית המכסים – כך הודיעה דוברות משרד האוצר.

סמוטריץ' קיים היום דיון על תוכנית המכסים האמריקאית עם ראש המועצה הלאומית לכלכלה, פרופסור אבי שמחון, מנכ"ל משרד האוצר, אילן רום, הכלכלן הראשי, ד"ר שמואל אברמזון, החשב הכללי, יהלי רוטנברג, מנהל רשות המיסים, שי אהרונוביץ, סגן הממונה על התקציבים, כפיר בטט, הציר הכלכלי של משרד האוצר בארצות הברית, נח הקר, וגורמים נוספים.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בדיון עם הנהלת משרד האוצר על מדיניות המכסים של ארצות הברית, 10 באפריל 2025
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בדיון עם הנהלת משרד האוצר על מדיניות המכסים של ארצות הברית, 10 באפריל 2025

בישיבה הציגו אנשי המקצוע את סל הצעדים האפשריים שאותם ניתן לקדם בשיתוף פעולה עם הממשל האמריקאי כדי למקסם את היתרונות עבור כלכלות שתי המדינות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 19 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.