שר החוץ של צרפת: שיחות הגרעין בין ארה"ב לאיראן חייבות להתיישב עם האינטרסים האירופיים
צרפת, בריטניה וגרמניה יעקבו בערנות אחר שיחות הגרעין בין ארצות הברית לאיראן כדי לוודא שהן תואמות את האינטרסים האירופיים, כך אמר היום שר החוץ של צרפת ז'אן־נואל בארו.
שר החוץ של צרפת, ז'אן-נואל בארו, באדיס אבבה, 29 בנובמבר 2024 (צילום: Amanuel Sileshi / AFP)
"נהיה ערניים, יחד עם חברינו ושותפינו הבריטים והגרמנים, כדי להבטיח שכל משא ומתן (בין ארצות הברית לאיראן) יתיישב עם האינטרסים הביטחוניים שלנו בנוגע לתוכנית הגרעין של איראן", אמר בארו עם הגיעו לפגישת שרי החוץ של האיחוד האירופי בלוקסמבורג.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו