JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים: מתנחלים הציתו כמה בתים וכלי רכב ביישוב פלסטיני בגדה, 8 פצועים | זמן ישראל

דיווחים: מתנחלים הציתו כמה בתים וכלי רכב ביישוב פלסטיני בגדה, 8 פצועים

פלסטיני עומד לצד רכב שרוף בעקבות מתקפה של מתנחלים ישראלים בכפר ג'ינספוט שבגדה המערבית. 21 בינואר 2025 (צילום: AP Photo/Majdi Mohammed)
AP Photo/Majdi Mohammed
פלסטיני עומד לצד רכב שרוף בעקבות מתקפה של מתנחלים ישראלים בכפר ג'ינספוט שבגדה המערבית. 21 בינואר 2025

לפי דיווחים בתקשורת הפלסטינית, מתנחלים הציתו הלילה חמישה בתים וחמישה כלי רכב ביישוב בורוקין שבצפון הגדה המערבית. תיעוד מהזירה מראה כלי רכב שנשרפו כליל ובתים שעלו באש באופן חלקי.

על פי דיווחים פלסטיניים, שמונה בני אדם סובלים מכוויות שנגרמו במהלך התקיפה.

המשטרה טרם הגיבה לאירוע, ובהודעת צה"ל שצוטטה ב"הארץ" נמסר כי החשודים "כבר ברחו" כשהכוחות הגיעו למקום.

היישוב שהותקף הוא מקום מגוריו של המחבל שרצח את צאלה גז בדרכה לבית החולים כדי ללדת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 17 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.