צה"ל: נתקוף מתקנים תת-קרקעיים של חזבאללה לייצור כטב"מים בביירות, שפועלים "בניגוד להבנות"
צה"ל הודיע כי בכוונתו לתקוף בקרוב מספר מתקנים תת-קרקעיים של חזבאללה בפרברים הדרומיים של ביירות, המשמשים לייצור כטב"מים.
לפי ההודעה, "למרות ההבנות בין ישראל ללבנון, זיהה צה"ל כי יחידת האוויר של חזבאללה (127) פועלת לייצור אלפי כלי טיס בלתי מאוישים, בהכוונה ובמימון של גורמים איראניים טרוריסטיים".
עוד נמסר כי חזבאללה מרחיב את תהליך ייצור הכטב"מים כהכנה למלחמה עתידית עם ישראל, ופעילות זו מהווה "הפרה בוטה של ההבנות בין ישראל ללבנון".
לפי צה"ל, פעולות חזבאללה פוגעות בלבנון עצמה ומערערות את יישום ההבנות.
מוקדם יותר פרסם צה"ל אזהרות פינוי לארבעה מבנים בביירות, לקראת התקיפות הצפויות.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו