JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מנהיגי בריטניה, צרפת וגרמניה קוראים להרגעת הסכסוך במזרח התיכון | זמן ישראל

מנהיגי בריטניה, צרפת וגרמניה קוראים להרגעת הסכסוך במזרח התיכון

מנהיגי בריטניה, צרפת וגרמניה קראו לכל הצדדים להימנע מהסלמה נוספת, בעקבות תקיפות ישראל נגד מתקני גרעין ויעדים צבאיים באיראן, כך נמסר מלשכתו של ראש ממשלת בריטניה, קיר סטארמר.

סטארמר שוחח בטלפון עם נשיא צרפת עמנואל מקרון ועם קנצלר גרמניה פרידריך מרץ על ההתפתחויות, כך נמסר בהצהרה מלשכתו.

"שלושת המנהיגים דנו בדאגותיהם העמוקות וארוכות השנים בנוגע לתוכנית הגרעין של איראן, וקראו לכל הצדדים להימנע מהסלמה נוספת שעלולה לערער עוד יותר את יציבות האזור", נכתב בהצהרה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.