JavaScript is required for our website accessibility to work properly. קפריסין: איראן ביקשה להעביר "כמה מסרים" לישראל | זמן ישראל

קפריסין: איראן ביקשה להעביר "כמה מסרים" לישראל

ראש הממשלה בנימין נתניהו במפגש עם נשיא קפריסין ניקוס כריסטודולידיס, בקריה בתל אביב. 21 באוקטובר 2023 (צילום: אבי אוחיון / לע״מ)
אבי אוחיון / לע״מ
ראש הממשלה בנימין נתניהו במפגש עם נשיא קפריסין ניקוס כריסטודולידיס, בקריה בתל אביב. 21 באוקטובר 2023

איראן ביקשה מקפריסין להעביר "כמה מסרים" לישראל – כך אמר היום נשיא קפריסין, ניקוס כריסטודולידיס, והוסיף כי הוא צפוי לשוחח עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בהמשך היום.

כריסטודולידיס גם הביע מורת רוח ממה שכינה תגובה איטית של האיחוד האירופי למשבר המחריף במזרח התיכון.

קפריסין, שהיא המדינה הקרובה ביותר לאזור מקרב מדינות האיחוד האירופי, קראה למועצת שרי החוץ של האיחוד לכנס ישיבה שלא מן המניין, כך לדבריו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.