JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טראמפ: תקפנו בהצלחה את אתרי הגרעין בפורדו, נתנז ואספהאן | זמן ישראל

טראמפ: תקפנו בהצלחה את אתרי הגרעין בפורדו, נתנז ואספהאן

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בבסיס חיל האוויר אנדרוז במרילנד, 20 ביוני 2025 (צילום: AP Photo/Manuel Balce Ceneta)
AP Photo/Manuel Balce Ceneta
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בבסיס חיל האוויר אנדרוז במרילנד, 20 ביוני 2025

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הודיע כי ארצות הברית ביצעה תקיפה "מוצלחת" על אתרי הגרעין פורדו, נתנז ואספהאן באיראן.

"מטען פצצות מלא הוטל על האתר המרכזי – פורדו", כתב טראמפ ברשת החברתית שלו Truth Social. "כל המטוסים כעת מחוץ למרחב האווירי של איראן… בדרכם הבטוחה חזרה הביתה".

"מזל טוב ללוחמינו האמריקאים הדגולים", הוסיף הנשיא, "אין עוד צבא בעולם שיכול היה לבצע דבר כזה. עכשיו הזמן לשלום!"

ההודעה של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ על תקיפת ארה"ב על מתקני הגרעין באיראן, 22 ביוני 2025 (צילום: צילום מסך, Truth Social)
ההודעה של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ על תקיפת ארה"ב על מתקני הגרעין באיראן, 22 ביוני 2025 (צילום: צילום מסך, Truth Social)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.