JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מושל הוואי: לא נצפו גלים משמעותיים מאז התרעת הצונאמי | זמן ישראל

מושל הוואי: לא נצפו גלים משמעותיים מאז התרעת הצונאמי

רשויות הוואי לא הבחינו עד כה בגלי צונאמי משמעותיים, מאז יצאה ההתרעה בעקבות רעידת האדמה העזה מול חופי קמצ'טקה שבמזרח הרחוק של רוסיה, כך אמר מושל הוואי ג'וש גרין ביום שלישי בלילה.

סוכנות ניהול החירום של הוואי הודיעה כי כל הנמלים המסחריים נסגרו, וכל הטיסות אל ומאיי מאווי בוטלו. עם זאת, לא מתוכננת הפסקת חשמל באיים בשלב זה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.