JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל הוציא את אוגדה 98 מעזה לאחר סיום הפעולה בשג'אעיה, זייתון וחאן יונס | זמן ישראל

צה"ל הוציא את אוגדה 98 מעזה לאחר סיום הפעולה בשג'אעיה, זייתון וחאן יונס

פעילות צה"ל ברצועת עזה, יולי 2025 (צילום: דובר צה"ל)
דובר צה"ל
פעילות צה"ל ברצועת עזה, יולי 2025

אוגדה 98 של צה"ל נסוגה מרצועת עזה לאחר כמה חודשי לחימה בשכונות שג'אעיה וזייתון בעיר עזה ובעיר חאן יונס שבדרום הרצועה – כך נמסר מדובר צה"ל.

האוגדה, הכוללת כוחות צנחנים ויחידות קומנדו מובחרות, נפרסה תחילה באזור חאן יונס במאי, הוצאה מהרצועה באופן זמני במהלך המלחמה מול איראן ביוני, ואז נשלחה מחדש לגזרת עזה.

לפי הודעת הצבא, כוחות האוגדה סיימו את פעילותם בצפון הרצועה "בהתאם לתכנון המבצעי". הכוחות, נמסר, נערכים כעת למשימות נוספות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.