JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לפחות 25 פלסטינים נהרגו מתקיפות חיל האוויר הישראלי ברצועת עזה מאז שעות הבוקר | זמן ישראל

לפחות 25 פלסטינים נהרגו מתקיפות חיל האוויר הישראלי ברצועת עזה מאז שעות הבוקר

כוחות צה״ל ברצועת עזה. אוגוסט 2025 (צילום: דובר צה״ל )
דובר צה״ל
כוחות צה״ל ברצועת עזה. אוגוסט 2025

לפחות 25 פלסטינים נהרגו מתקיפות חיל האוויר הישראלי ברצועת עזה מאז שעות הבוקר, כך לפי מקורות רפואיים שצוטטו בכלי תקשורת פלסטיניים.

הנתונים אינם מאומתים, ולא התקבלה עד כה תגובה מצד שלטונות חמאס ברצועה. דובר צה"ל לא התייחס בשלב זה לדיווחים ומסר כי הנושא נבדק.

על פי הדיווחים, בתקיפה אווירית הלילה באזור דיר אל־בלח שבמרכז הרצועה נפגע אוהל של עקורים. חמישה בני אדם נהרגו, בהם פעוט בן שנה ושני ילדים בני 12 ו־13, לצד שני בגירים.

תקיפה נוספת הבוקר בדיר אל־בלח, סמוך לקניון, גרמה למותם של חמישה נוספים, כך נמסר בתקשורת הפלסטינית.

בדרום הרצועה, בחאן יונס, דווח על תקיפה שבה נהרגו ארבעה בני אדם.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 11 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.