JavaScript is required for our website accessibility to work properly. חמאס: נכונים לכל רעיון או הצעה שיביאו להפסקת אש | זמן ישראל

חמאס: נכונים לכל רעיון או הצעה שיביאו להפסקת אש

עשן מיתמר במהלך תקיפות ישראליות על בניין גבוה בעזה, 5 בספטמבר 2025 (צילום: Omar AL-QATTAA / AFP)
Omar AL-QATTAA / AFP
עשן מיתמר במהלך תקיפות ישראליות על בניין גבוה בעזה, 5 בספטמבר 2025

חמאס פרסם הצהרה שבה נכתב כי "התנועה מאשרת את נכונותה לכל רעיון או הצעה שיביאו להפסקת אש קבועה, לנסיגה מלאה של כוחות הכיבוש מרצועת עזה, לכניסה בלתי מותנית של סיוע, ולעסקת חילופי שבויים אמיתית באמצעות מו"מ רציני בתיווך צד שלישי".

לא ברור מה הוביל לפרסום ההצהרה; ייתכן שהיא קשורה לדיווחים בישראל שלפיהם המתווכות מעוניינות להציע לישראל עסקה כוללת לסיום המלחמה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.