JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרשות הפלסטינית על הפיגוע: מגנים כל פגיעה באזרחים | זמן ישראל

הרשות הפלסטינית על הפיגוע: מגנים כל פגיעה באזרחים

נשיא הרשות הפלסטינית אבו מאזן (מחמוד עבאס) נואם במושב ה־32 של אש"ף ברמאללה, 23 באפריל 2025 (צילום: Zain JAAFAR / AFP)
Zain JAAFAR / AFP
נשיא הרשות הפלסטינית אבו מאזן (מחמוד עבאס) נואם במושב ה־32 של אש"ף ברמאללה, 23 באפריל 2025

הרשות הפלסטינית הגיבה בעקיפין לפיגוע בירושלים וגינתה פגיעה באזרחים. בהודעת נשיאות הרשות נכתב: "הנשיאות מאשרת את עמדתה בדחייה ובגינוי של כל פגיעה באזרחים פלסטינים וישראלים, ודוחה את כל צורות האלימות, מכל מקור שהוא".

מדובר ברמיזה עקיפה לפיגוע, אך חריגה יחסית, שכן בשנים האחרונות נמנעה הרשות הפלסטינית מלהגיב לפיגועים שבוצעו בידי פלסטינים.

עוד נאמר בהודעה כי "ביטחון ויציבות לא יושגו ללא סיום הכיבוש", וכי מימוש זכויות העם הפלסטיני במדינה עצמאית "הוא הערובה היחידה לסיום מעגל האלימות באזור".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 11 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.