JavaScript is required for our website accessibility to work properly. משרד הפנים הקטארי: איש מכוחות הביטחון של קטאר נהרג בתקיפה הישראלית בדוחה | זמן ישראל

משרד הפנים הקטארי: איש מכוחות הביטחון של קטאר נהרג בתקיפה הישראלית בדוחה

תמונה זו, שנלקחה מצילום וידאו של AFPTV, מראה עשן מיתמר בעקבות פיצוצים שאירעו בדוחה בירת קטאר ב־9 בספטמבר 2025 (צילום: Jacqueline PENNEY / AFPTV / AFP)
Jacqueline PENNEY / AFPTV / AFP
תמונה זו, שנלקחה מצילום וידאו של AFPTV, מראה עשן מיתמר בעקבות פיצוצים שאירעו בדוחה בירת קטאר ב־9 בספטמבר 2025

משרד הפנים של קטאר הודיע כי אחד מאנשי "כוחות הביטחון הפנימיים" נהרג בתקיפה הישראלית בדוחה. עוד נמסר כי כוחות הביטחון של קטאר ממשיכים לאבטח את האזור שנפגע בתקיפה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 11 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.