JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בכיר חמאס: לא קיבלנו עדיין את תוכנית השלום הכתובה של טראמפ לעזה | זמן ישראל

בכיר חמאס: לא קיבלנו עדיין את תוכנית השלום הכתובה של טראמפ לעזה

בכיר חמאס מחמוד מרדאווי אמר כי הארגון טרם קיבל את תוכנית השלום הכתובה של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ לעזה, אך מהדיווחים נראה כי הנוסח "קרוב יותר לצד הישראלי".

הוא מסר את הדברים בראיון לערוץ אל־ג'זירה זמן קצר לאחר מסיבת העיתונאים המשותפת של טראמפ עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבה הביע נתניהו תמיכה בתוכנית האמריקאית.

בחדשות 12 דווח כי התוכנית הועברה לחמאס. 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.