JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרוג בזירת נפילת טיל מאיראן בתל אביב | זמן ישראל

הרוג בזירת נפילת טיל מאיראן בתל אביב

אדם אחד נהרג וכמה אחרים נפצעו כתוצאה מפגיעות במרכז ישראל בעקבות מתקפת הטילים הבליסטיים האחרונה של איראן, כך אומרים כוחות ההצלה הראשונים שהגיעו לזירה.

הטיל נשא ראש קרב של פצצות מצרר, שפיזר פצצונות על פני שטח נרחב. נפילות נרשמו בתל אביב במספר זירות, בגבעתיים, רמת גן ופתח תקווה.

מד"א מסר כי גבר בשנות ה-60 לחייו נהרג בזירה אחת בתל אביב, ולפחות שני בני אדם נוספים נפצעו באורח קל בזירה אחרת.

חובש בכיר במד"א ליפא הירש, סיפר: "הגענו לזירה בגזרת תל אביב תוך דקות בודדות עם אמבולנסים וניידות טיפול נמרץ של מד"א, ראינו גבר כבן 60 עם חבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום. אנחנו ממשיכים בסריקות על מנת לוודא שאין נפגעים נוספים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.